VÅREN 2020 - FULLBOKAD

Höstens omgång startar söndagen den 23 augusti.

Anmäl intresse till leila@holisticrebels.com

DEEPER

För dig som längtar efter att utforska mer av dig själv, ditt liv, och din hälsa.

Med hjälp av verktyg hämtade från i huvudsak psykosyntesterapi, mindfulness och ACT (acceptance and commitment therapy) får du möjlighet att möta dig själv på djupare och hjärtligare nivåer. Utgångspunkten är vår naturliga förmåga till läkning och transformation. Målet är syntes och harmoni.

Vi är alltid mer än vad vi ser och mer än våra sår och begränsningar. I den här kursen får du verktyg, rutiner och övningar som hjälper dig att läka avståndet till ditt inre, det som är din essens och din fulla potential. Du får även möjlighet att lära dig mer om det viktiga sambandet mellan kroppen och sinnet. ​​

Kursen är praktiskt med ett holistiskt synsätt som grund. D v s att det omfattar hela dig; kropp, känslor, tankar, energi och själ. ​​

Passar dig som är nyfiken på vad mer som är möjligt för just dig och som vill leva med mer mening, hälsa och personlig frihet.

LOVORD

"Kursen har varit oerhört viktig för mig. Jag har fått verktyg för att fortsätta utveckla min dröm om harmoni och lugn. Framförallt mentalt vilket är otroligt betydelsefullt för mig. Kursen är mycket relevant, konkret och professionell men samtidigt talar innehållet till mig som unik person och individ. Vem som helst, oavsett vart man man är kan tillämpa detta"

(Man 38 år, kursdeltagare hösten 2018)

KURSINNEHÅLL

VI SES VARJE MÅNAD HELA VÅREN
Kursen hålls i cirkelform i Stockholm.

-Självkänsla och självkärlek, känslohantering.

-Livsteman, inre barn och delpersonligheter.

-Stresshantering, nervsystemet och trauma.

-Hälsosammare relationer inkl gränser och empati.

-Livsvärden, intentioner och framtidsvision.

-Daglig egen praktik, hälsorutiner inkl meditation och andning.


VI SES ONLINE VIA ZOOM FÖR FRÅGOR MELLAN VÅRA FYSISKA TRÄFFAR ​

Spännande gästlärare!

Onlinematerial och manualer i egen kursportal.

LOVORD

"Jag rekommenderar programmet starkt. Leila jobbar personligt och tryggt. Många pusselbitar föll på plats och livet känns lättare att leva. Programmet har fått mig att inse att jag bär på min egen lycka! Att tankens kraft är stark, att jag kan ändra mina tankar och därmed mitt liv. ​Allt är möjligt!"

(Kvinna 45 år, kursdeltagare hösten 2016)

Undrar du över något?

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

Kontakt

LOVORD

"Jag var i en destruktiv arbetssituation med mycket stress. Kände det som att jag kämpade med näbbar och klor för att få ihop livspusslet och undvika utbrändhet. Leila hjälpte mig med konkreta strategier, verktyg och känslomässigt stöd. Hon är grym och så bra på det hon gör!"

(Kvinna 37 år, klient 2017)